Hartelijk Welkom bij Combifris BV,

Wij zijn de specialist op het gebied van bewerking en handel in snijklare groenten, klaar voor verdere verwerking. Inmiddels zijn we toeleverancier voor groentensnijderijen in diverse landen van europa, die als eindgebruikers de versmark of retail hebben.

Eenvoud, flexibiliteit en kwaliteit zijn de kenmerken van ons succes.

Door het gehele traject, van de inkoop van producten tot uitlevering van het eindproduct zelf te controleren, bereiken we een kwaliteitsnivo wat vaak hoger ligt dan dat men gewend is!

Geschiedenis:

Van oorsprong zijn wij begonnen als telers van vollegronds groenten zoals wortelen prei en asperge's. Van hier uit zijn we gestart met het schoonmaken en verpakken van de groenten die zelf geteeld werden. Daardoor zijn we een toegevoegde waarde geworden voor diverse groentesnijderijen.

Begin 2001 is dat uitgebreid met het bewerken van wortelen in diverse varianten. Naar mate het klantenbestangd uitbreidde kwam er ook een toenemende vraag voor diverse andere snijklare produkten. Door selectie van diverese gespecialiseerde toeleveranciers is er een basis assortiment ontstaan waarmee we nagenoeg elke aanvraag kunnen voldoen.

Voordelen

De bestelde hoeveelheid is de hoeveelheid die u kunt verwerken, geen afval geen arbeid. Een optimale houdbaarheidstijd omdat meerdere malen per week vers aangeleverd kan worden. Voor een groot gedeelte van Europa geldt: ´s morgens voor 10 uur besteld, ´s' nachts of de volgende morgen in huis.

Door inkoop en transport te combineren bereiken we een efficiente manier om onze klanten op een prijs interessante manier te voorzien van een kwalitatief hoogwaardig direkt verwerkbaar produkt.

Nog even dit:

We realiseren ons als geen ander dat in het food segment termen als: inspelen op klantspecifike wensen, na bestellingen of verschillende verpakkingen voor u dagelijkse bezigheden zijn. Door onze betrokkenheid is meedenken over deze zaken vanzelfsprekend.

Team Combifris BV

Relevante links

Bekijk ons assortiment
Neem contact met ons op

Het laatste nieuws

nieuwsoverzicht nieuwe combi voor Twan
 
lees verder